Camper huren

Trek eropuit met onze glamper en doorkruis de mooiste landschappen. Je bereikt gemakkelijk de beste plaatsjes om te genieten en te overnachten. Onze camper is voorzien van werkelijk alle luxe en comfort. Rijden, parkeren en meteen genieten van de natuur

Rijden

Vergeet speciale rijbewijzen en opfriscursussen: voor onze glamper automaat volstaat een rijbewijs B. Gewoon de Volkswagen California kampeerwagen afhalen bij Glampingkit, motor starten en … tot volgende week! Vlot rijden naar een verre bestemming via een autosnelweg? Of liever rustig kronkelen door de velden langs landelijke wegen? Muziekje opzetten en je kiest zelf de weg naar jouw favoriete bestemming.
De Park Pilot met camera vooraan en achteraan helpt je parkeren op de meest afgelegen plekjes. Weet je niet meteen welke richting je uit moet? Neem eens een kijkje op de websites van ACSI of ANWB.

Rijden met een Volkswagen camper
rijden met een VW California
ruime leefruimte
ruime leefruimte

Leven

Jawel, in onze glamper kun je echt leven! Het hydraulisch hefdak omhoog en je kunt meteen rechtstaan. Er is voldoende opbergruimte met 2 kleerkasten en meerdere lades. De sfeerverlichting zorgt voor een knusse, comfortabele plek om te ontspannen.
Er is zelfs binnenverwarming, zodat je het hele jaar door kunt genieten in onze glamper.

Slapen

Stel je eens voor dat je kunt slapen waar je wil, zonder eerst een slaapplaats te moeten opbouwen! Het kan in onze Volkswagen California kampeerwagen.
In een handomdraai schuift de zetel naar voor en klapt het bed open. Zo heb je beneden al plaats voor twee personen. Maar er is meer, onder het hefdak is plaats voor nog eens twee personen! Beide matrassen uit traagschuim zorgen voor een zalige nachtrust. Alle ramen zijn verduisterbaar met ingebouwde rolgordijnen. Ssssttt… de nacht valt.

bed onderaan
bed onderaan
bed bovenaan
bed bovenaan

Koken

Koken op wielen, het kan in onze camper. Jouw eten en drank blijven de hele trip zalig fris in de ijskast. De kraan en spoelbak zorgen voor heerlijke, gewassen ingrediënten. Op het dubbel gasvuur kun je naar hartenlust roeren in onze potten en pannen. Ontbijt, lunch of avondmaal, alle kookgerei is aanwezig om van de trip een culinair feest te maken.

koelkast
koelkast
4 zitplaatsen
4 zitplaatsen

Tafelen

De zitplaatsen vooraan draai je gemakkelijk om. Zo kun je meteen je benen onder tafel steken. Je kunt gezellig met vier zitten rond de uitklapbare binnentafel. Bestek, borden en glazen zijn aanwezig in de kampeerwagen. Geen wegwerpservies in karton of plastiek. Bij Glampingkit houden we wel van wat luxe met aandacht voor ecologie. Een stevig servies en bestek om ten volle te genieten van de maaltijd.

Genieten

De dag begint al met een zalige buitendouche aan de achterzijde van de camper. Geniet met een koffie van de frisse buitenlucht in de Volkswagen plooistoelen. De uitschuifbare luifel beschermt zowel tegen de zon als tegen een regenbui. In de schuifdeur zit nog een uitklapbare kampeertafel. Om het helemaal af te maken voorzien we zelfs een buitentapijt.Kortom alle comfort voor je kampeertrip vind je in en rond de kampeerwagen. Als dat niet gemakkelijk is?!

Buiten genieten
Buiten genieten
fietsrek voor 4
fietsrek voor 4

Fietsen

Wil je onze luxecamper toch eens verlaten? De glamper beschikt over een fietsrek voor vier fietsen. Ideaal voor een fietstocht in de natuur of om een stad te bezoeken.  Wat houdt je nog tegen om volop te genieten?