Inhoud van de kampeerset

In een kampeerset van Glampingkit zit een volledige uitrusting voor jouw kampeervakantie in één aanhangwagen. Alles wat je nodig hebt én net dat tikkeltje meer voor een kampeervakantie met wat luxe. Geen wegwerpmaterialen dus, wel ecologisch en duurzaam. Plastiek proberen we te vermijden. Katoen, bamboe en hout brengen je net nog wat dichter bij de natuur.
Enkel voor het eten, de drank, het gezelschap en de droomlocatie moet je zelf zorgen.
Inspiratie nodig voor een leuke plek? Neem eens een kijkje op de websites van ACSI of ANWB.

Leven

De tenten van Glampingkit zijn leefruimtes op zich met een gezellig interieur met aangepaste tapijten en meubilair. Volledig ingericht om volop te genieten in een grote ruimte. Volwassen personen kunnen gewoon recht staan. Kortom, jouw woon- en slaapkamer midden in de natuur!

CanvasCamp is niet voor niets marktleider als het aankomt op katoenen tenten. Het katoen zorgt voor de ideale luchtcirculatie. De verse kampeergeur vind je zowel binnen als buiten de tent.
Roken doe je daarom wel buiten.

Bekijk hier hoe je zo’n tent kan opzetten

Gaume
interieur van GlampingKit

Slapen

Glampen doe je in stijl, met comfort en zelfs wat luxe erbij.  Een goede nachtrust zorgt voor goed gezelschap! Geen standaard luchtbedden in de kampeerset van Glampingkit. Bij ons krijg je zelfvullende matrassen in een foam met een speciale structuur van extra grote horizontale tunnels.
Zalig wegdromen in de natuur tussen de ruisende bomen. Zelfs al is het maar voor een middagdutje…

Beddengoed en slaapzakken kun je bij Glampingkit krijgen. Of je brengt ze zelf mee. Aan jou de keuze.

Koken

Een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon om de dag te beginnen. En ’s avonds lekker koken voor het (uitgebreide) gezelschap. Potten, pannen en klein kookgerief: het zit allemaal in onze kampeerset. Het driepits camping gasstel plaats je gemakkelijk op de tafel die in de hoogte verstelbaar is.

Eten en drank kun je bewaren in onze elektrische koelbox met 30 liter inhoud die koelt tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur.

Potten van GlampingKit
Tafel van GlampingKit

Aan tafel

Allemaal samen dineren aan onze bamboetafels. Duurzaam, ecologisch en toch stijlvol. De tafel is in de hoogte verstelbaar. Zelfs laag bij de grond sushi eten is mogelijk! Zo kun je de tafel plaatsen waar je maar wil, midden in het bos of aan de rand van het meer.

Ons tafelgerei kan tegen een stootje. Zelfs de wijnglazen, gemaakt uit polycarbonaat, zijn licht en toch bijna onbreekbaar.

Napraten tijdens de afwas is nog gezelliger met onze Marcel’s green soap.

Genieten

En daarna, genieten van de zonsondergang in onze loungestoel. Lekker wegzakken na het eten met een tas koffie of een glas wijn. Rustig nog wat verder lezen in je boek. Altijd op het beste plaatsje.
We laten je niet in het donker zitten: in elke kampeerset zitten kaarsen en ledlampen op zonne-energie. Veilig verlicht onder de sterrenhemel.

Bekijk hier de gedetailleerde lijst van wat er in kit zit.

Avond met een Glampingkit